Secretul din spatele unei bucătării bine optimizate constă în sisteme inteligente de depozitare. Cu soluțiile moderne de depozitare din gama PRO Line și Materia de la Sige, fiecare obiect își găsește locul în bucătărie și fiecare sarcină este simplificată. Descoperă din articolul nostru care sunt cele mai apreciate și folosite sisteme de depozitare Sige.

optimizeaza spatiu bucatarie

Gama PRO Line

Gama Pro Line este potrivită pentru cei care preferă armonia între design și ergonomie. Liniile simple ale produselor PRO Line creează un aspect minimalist și estetic, potrivit cu orice stil de amenajare. Realizate din materiale de înaltă calitate, toate produsele din gama PRO Line sunt rezistente în timp, se montează și se folosesc cu ușurință.

În gama PRO Line se regăsesc următoarele sisteme de depozitare:

Spazio

Ceea ce este remarcabil la Spazio este adaptabilitatea. Sistemul de depozitare extractibil răspunde nevoilor unei bucătării moderne, găzduind totul, de la vase înalte până la borcane mici de condimente.

Avantaje

  • Închidere soft-close, pentru corpuri cu un singur front.
  • Mecanism de extragere modern ce garantează că fiecare articol este vizibil și la îndemână, eliminând nevoia de a caută prin dulapuri aglomerate.
  • Sistem modern care promovează accesibilitatea fără a compromite aspectul.

YO-YO

Sistemul extractibil YO-YO se remarcă prin combinația sa de funcționalitate avansată și design sofisticat. Finisajul elegant Orion Grey oferă un aspect contemporan, perfect integrabil în orice bucătărie modernă. Alcătuit din 2 rafturi, mecanismul este proiectat pentru eficiență și funcționalitate în utilizarea spațiului de depozitare din corpurile superioare.

Avantaje

  • Sistemul de soft-closing asigură o mișcare lină și controlată.
  • Design modern, bază metalică și laterale metalice pline.
  • Ușor de montat și utilizat.

Nuvola

Reprezintă soluția modernă și confortabilă pentru exploatarea eficientă a zonelor de colț. Este ideal pentru a maximiza spațiul de depozitare din bucătărie și pentru a face accesul la obiectele depozitate mai ușor și mai rapid.

Cele două rafturi extractibile pentru colț sunt prevăzute cu material melaminat antiderapant și supraînălțare din metal. Rafturile se fixează pe polițe, la distanță de minimum 15 cm unul față de celălalt. Sistemul funcționează perfect, chiar și când rafturile sunt încărcate la capacitatea maximă de 20 kg/raft.

Avantaje

  • Iese în afara corpului de mobilier, oferindu-vă astfel acces la toate produsele depozitate, chiar și la cele din spate.
  • Poate fi montat în corpuri cu dimensiuni diverse: cu adâncimi de la 490 mm și lățimi de la 900 mm.
  • Este disponibil pentru montaj pe partea dreaptă sau pe partea stângă a corpului.

Gama Materia

Produsele din gama Materia reproiectează spațiul și oferă posibilitatea de a gestiona nevoile din bucătărie într-un mod confortabil și funcțional.

Coșurile, coloanele și sistemele de colț din gama Materia reflectă eleganța trendurilor din prezent și îmbină perfect nuanțele naturale.

Indiferent de sistemul ales, toate articolele din această gamă sunt atent finisate până la cel mai mic detaliu. Design-ul este modern, cu linii extrem de clare și riguroase.

Magic corner

Este un mecanism de extragere cu închidere ușoară pentru unitatea de colț din bucătărie.

Compus din 4 coșuri cu bază din melanină și laterale din metal. Este disponibil în versiunea stângă sau dreaptă.

magic corner optimizare spatiu bucatarieAvantaje

  • Ușor de montat.
  • Încărcare maximă dinamică totală: 25 kg.
  • Reglaje ale limitei de deschidere.

Nuvola

Este o versiune mai elegantă în comparație cu Nuvola din gama PRO Line și permite o încărcare mai mare, de 25 kg. Rafturile se fixează pe polițe, la distanță de minimum 15 cm unul față de celălalt.

Avantaje

  • Laterale metalice, bază melamină.
  • Iese în afară corpului de mobilier, oferindu-vă astfel acces la toate produsele depozitate, chiar și la cele din spate.
  • Este disponibil pentru montaj pe partea dreaptă sau pe partea stângă a corpului.

Coloane extractibile

Coloanele extractibile din gama Materia sunt soluții moderne și eficiente de exploatare a spațiilor pe verticală. Coloanele pe verticală înlocuiesc cu succes cămara tradițională, cu diferența că sunt mult mai estetice și mai bine optimizate. Coșurile sunt prinse de cadru și se extrag toate odată, integral, permițând accesul la orice produs din interior.

coloane optimizare spatiu bucatarieColoanele extractibile sunt destinate pentru corpurile cu un singur front.

Avantaje

  • Design modern cu un finisaj rezistent la umezeală și detergenți, adecvat unei bucătării moderne.
  • Sistemul de amortizare SOFT CLOSING asigură o închidere ușoară și silențioasă.
  • Încărcare maximă dinamică: 120 kg.

Indiferent de mecanismul de depozitare ales, aveți siguranța că optați pentru un produs modern și rezistent, ce vă ajută să optimizati spațiul din bucătărie. Aveți libertatea de a folosi mai multe sisteme de depozitare și de a le combina. De exemplu, puteți opta pentru colane extractibile Materia, sistem YO-YO și magic corner în aceeași bucătărie. Soluțiile de depozitare marca Sige sunt perfect pentru bucătăriile mici, unde spațiul este limitat, dar pot fi folosite cu success și în bucătării mai generoase sau băi.

 În cazul în care întâmpinați dificultăți în alegerea produsului dorit, nu ezitați să ne contactați. Colegii noștri vă vor ajută cu placere și vă vor îndruma spre cele mai bune soluții de optimizare a spațiului din bucătărie.